Încep serile de vară clujene. Vezi unde vor avea loc spectacolele și cand are loc primul eveniment

Încep serile de vară clujene. Vezi unde vor avea loc spectacolele

Primăria Cluj-Napoca anunță că, în ultimele 3 weekend-uri din luna august, se va desfășura cea de-a VII-a diție a Serilor de vară clujene.

Astfel , timp de 3 weekend-uri, vor avea loc 4 evenimente, la Amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni, Parcul de pe Str. Dâmboviței din Mărăști, Plaja Grigorescu și Piața Muzeului .

În serile calde de august, în fiecare vară aici, la Cluj, ne bucurăm de o frumoasă "tradiție urbană": artiști clujeni talentați concertează live pe scenele amplasate în locuri aparte din cartiere și centrul orașului.

Ritmurile lor de jazz, blues, folk, spectacolele de operetă, dans, balet aduc împreună oameni faini și transformă fiecare loc prin atmosfera boemă, relaxantă... clujeană”, anunță organizatorii ”Seri de vară clujene”.

Primul eveniment din cadrul Serilor de vară clujene, va avea loc în dtaa de 11 august, la Amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni. Î

Iată care este programul serii:

19:30-20:30 Workshop dans “Hula”

Este susținut de Anna Maria Balazs, pasionată de lumea polineziană, de 9 ani pășind în ritmurile dansului hawaian Hula. Experiența ei în acest dans a fost formată în cadrul cursurilor internaționale susținute de maeștrii din Hawaii: Raylene KAWAIAE’A și Hope KEAWE, Loea Kawaikapuokalami HEWETT, Hokulami de REGO, Lei’ohu RYDER si Mayden Ku’nipo, Nelson KA’AI, Keali’I REICHEL, Mark Keali’I Ho’omalu.

20:30 - LA CONTESSA MARITZA
(arii si duete din operete celebre)

Spectacolul are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Pretextul este o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia și Contessa Maritza de Emmrich Kalman, Giuditta, Văduva veselă si Țara surîsului de Franz Lehar, Lăsaţi-mă să cânt de Gherase Dendrino si Liliacul de Johann Strauss. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la această petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagonistilor vor face deliciul publicului meloman, și nu numai.
DISTRIBUŢIE:
ADONIS TANTA – DANILO
ISTVAN KOZOCSA – ZSUPAN
LORENA PUICAN – STASI
OANA TR MBIŢAŞ – ADELA
ADRIANA ŢIDOR –MARITZA
SERGIU COLTAN -TASSILO
SCENARIUL SI REGIA : INA HUDEA
DIRIJOR :VLAD ENIU
ACOMPANIAZA: LIZBETH TETRADE – pian și formația A.T.A.C.

Comentarii Facebook