Incep lucrarile la linia de tramvai pe ruta Piata Garii - Bulevardul Muncii! Vezi ce restrictii se vor aplica


Primaria Cluj-Napoca anunta instituirea unor noi reglementari de circulatie pentru desfasurarea lucrarilor de modernizare a liniei de tramvai pe ruta Piata Garii - Bulevardul Muncii.

Lucrarile se vor derula pe strada Horea - tronsonul cuprins intre intersectia cu strada I.L. Caragiale si Piata Garii, Piata Garii - intre intersectia cu strada Horea si strada I.L.Caragiale, si pe strada I.L.Caragiale.

Aceste lucrari determina urmatoarele restrictii de circulatie incepand de luni, 16 ianuarie: "Pe zonele in lucru se interzice oprirea/stationarea/parcarea. De asemenea, se suspenda, temporar, locurile de parcare regim de plata cu ora de pe strada Horea (tronson cuprins intre intersectia cu strada I.L.Caragiale si P-ta Garii)", se arata intr-un comunicat al Primariei Cluj-Napoca.

De marti, 17 ianuarie, se impun alte restrictii: "Temporar, circulatia in intersectia strada Horea - Piata Garii va fi reglementata ca sens giratoriu, cu amenajarea provizorie a acestuia. Astfel, toate autovehiculele care intra in intersectie vor ceda trecerea celor care circula in interiorul giratiei (se va acorda prioritatea de stanga). Statia RATUC de imbarcare - debarcare calatori, comuna, de pe liniile de autobuze nr. 100 si 101 (cele care circula in locul tramvaielor) va fi in Piata Garii, in dreptul Garii Mici. Provizoriu, standul de taxi existent in zona Garii Mici se va reloca pe linia de tramvai existenta intre cele doua refugii. Masura este determinata de asigurarea a doua benzi de circulatie (in afara statiei de troleibuze) pe tronsonul cuprins intre strada Craiova si strada Burebista", se mai arata i documentul citat.

Noile reglementari de circulatie, precum si lucrarile vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere.

Termenul de finalizare al lucrarilor este luna iunie 2012, cand se vor incheia si cele de pe tronsonul Manastur - Piata Garii.

Comentarii Facebook