Basescu: Ii voi cere lui Boc sa retraga proiectul de reformare a legii sanatatii


Presedintele Traian Basescu a anuntat ca ii va cere lui Emil Boc sa retraga proiectul de modificare a legii sanatatii.

 

"Ii voi cere premierului Emil Boc sa retraga acest proiect de pe site -ul Guvernului pentru ca nimeni din sistem nu vrea schimbarea. Poate ca unii dintre medicii mai tineri sunt de acord cu schimbarea sistemului, dar ceilalti nu vor. Nici medicii care lucreaza in spitalele invechite si nici medicii de familie", a declarat Basescu.

 

"Le mutumesc specialistilor care au prezentat raportul si au contribuit la acest proiect si vreau sa fie retras proiectul pentru a nu deveni si ei dusmani publici ca si mine", a mai spus Traian Basescu.

 

Seful statului a spus ca tot ce s-a vorbit in aceste zile, despre o privatizare a SMURD -ului nu este decat o minciuna.

"Au loc ilegalitati, furturi la achizitia de aparatura medicala. O alta poveste puternic sustinuta este ca se vor infrupta privatii din banii de sanatate. Acum, se infrunpta din Sanatate 'baietii destepti'. Am observat ca in aceste zile s-a folosit masiv dezinformarea si as vrea sa fac cateva precizari: Cea mai mare minciuna promovata continuu este legata de SMURD, desi proiectul legii se afla si pe site-ul Ministerului Sanatatii si pe site-ul presedintiei, continua aceeasi minciuna: privatizarea sau desfiintarea SMURD. Nu spun decat ca este o minciuna", a declarat presedintele Basescu.

Comentarii Facebook