Încep înscrierile la EMBA -ul University of Hull 100% britanic din Cluj-Napoca

 

EMBA University of Hull, şcoală de business 100% britanică din Cluj-Napoca, a dat startul înscrierilor pentru cea de a treia generație de cursanți.

 

Cursurile încep în luna februarie 2017, sunt grupate în 12 module susținute în Cluj-Napoca de profesori de la University of Hull şi durează doi ani.

 

În prezent, aproape 60 de persoane studiază în Cluj-Napoca la această şcoală de business, formând primele două generații de cursanți ai EMBA University of Hull. 

 

Condițiile de admitere la EMBA University of Hull sunt următoarele: minim trei ani de experienţă în management, după terminarea facultății; rezultate foarte bune la licenţă şi atestat de limbă engleză (Cambridge, IELTS, PTE Academic sau Lingua – Business English). Investiţia în aceste studii este de 7.500 euro/an, sumă care poate fi achitată în rate, Banca Transilvania având o ofertă în acest sens. 

 

Înscrierea la EMBA University of Hull constă în două etape. Mai întâi este necesară trimiterea următoarelor documente pe adresa office@ubbee.ro: formular de înscriere, semnat şi scanat, formular care se găseşte pe siteul EMBA/Admitere; două recomandări; CV; copie după atestatul/certificatul de limba engleză; un eseu care să cuprindă, în 200 de cuvinte, detalii despre aşteptările de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA şi cele ale alegerii şcolii de business 100% britanice. A doua etapă a admiterii este un interviu. 

 

Diploma de absolvire a EMBA University of Hull este internaţională, acordată de University of Hull. 

 

EMBA University of Hull este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Școala de business a fost lansată în februarie 2014 printr-un parteneriat între mediul universitar şi cel de business, dintre Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup. 

Comentarii Facebook