Incendiul de la punctul de transformare din Piata Avram Iancu, stins cu intarziere pentru ca Electrica a ... intarziat - VIDEO si FOTO

 

Pompierii au asteptat o ora in Piata Avram Iancu, langa punctul de transformare curpins de flacari in aceasta dimineata, si nu au intervenit pentru ca exista riscul producerii unui accident. Specialistii Electrica au decuplat in cele din urma alimentarea si s-a putut actiona.

 

Operatiunea a fost ingreunata de faptul ca incaperea subterana era invaluita in fum. Dupa cateva ore de lucru, specialistii Electrica au reusit sa deblocheze o usa de acces si incaperea a fost aierisita.

 

In interior a putut fi vazut un panou de siguranta care a fost afectat de incendiu. Alimentarea cu electricitate in zona a fost asigurata pe un alt circuit si lucrarile continua, anunta reprezentantii Electrica Cluj.


Incendiul a fost semnalat in jurul orei 8.20 si a fost lichidat in jurul orei 9.20. Cladirile din jur, intre care Regionala CFR, Directia de Finante si sistemul de samaforizare au ramas fara alimentare cateva ore.

Comentarii Facebook