Vineri 2 Decembrie

Incendiu violent în județul Cluj. Flăcările au mistuit trei anexe gospodărești


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o bucătărie de vară, o magazie și o pivniță dintr-o gospodărie situată în localitatea Cătun Someșul Cald, comuna Someșul Cald.

Alerta a fost dată la ora 04:00 dimineața, iar la fața locului au fost dislocate două autospeciale de medie capacitate, două autospeciale pentru intervenție rapidă și comandă și un echipaj SMURD. În momentul sosirii la fața locului pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-o gospodărie situată pe un drum inaccesibil autospecialelor, la o diferență de nivel de cca 200 m față de drumul principal.

La locul incendiului au ajuns doar cele două autospeciale pentru intervenție rapidă și comandă și, pe jos, pompierii care încadrau celelalte autospeciale. După mai bine de două ore de eforturi susținute, echipajele au reușit să oprească propagarea incendiului la casa de locuit și grajdul din gospodărie, situate la o distanță foarte mică fața de anexele cuprinse în totalitate de flăcări.”, anunță ISU Cluj.

Din fericire, nu au fost persoane care să solicite consult medical. Cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului focul din sobă lăsat să ardă nesupravegheat.

Comentarii Facebook