Joi 1 Decembrie

Accident pe drumul Sfântul Ioan. ISU intervine cu două autospeciale și două echipaje SMURD


ISU Cluj intervine în aceste momente la un accident rutier care a avut loc pe drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca. Din primele informații, două autoturisme ar fi implicate.

Este anunțat un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme pe drumul Sf. Ion, din Cluj-Napoca.”, anunță ISU Cluj. Două autospeciale și două echipaje SMURD intervin la acest incident. 

Update

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață cu două autospeciale și un echipaj SMURD  la un accident rutier petrecut pe drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului aceștia au găsit o autoutilitară și două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, și ocupanții ieșiți din acestea.

O femeie în vârstă de cca 60 de ani a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceasta era în stare de conștiență și cooperantă. De asemenea, un bărbat de cca 60 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.”, anunță ISU Cluj. 

Comentarii Facebook