Duminica 25 Septembrie

Incendiu provocat de fulger, într-o localitate din Cluj. O familie a rămas fără acoperiș VIDEOUn incendiu a zibucnit, azi-noapte, în localitatea clujeană Dâmbu Mare, unde acoperișul unei case a fost lovit de fulger.

Alarma s-a dat putin inainte de ora 3. Dupa o furtuna cu tunete si fulgere, un traznet a lovit acoperisul unei case construita in urma cu putini ani si flacari inalte au inceput sa iasa de sub tigle. Proprietarii si vecinii au sunat la 112, iar in scurt timp la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere de la Detasamentul de Pompieri din Dej, scrie dejeanul.ro.

La sosirea pompierilor, focul se manifesta cu violenta, dar interventia prompta a acestora a facut ca flacarile sa nu se extinda la intreaga locuinta.

Intervenția pompieilor a fost una dificilă, deoarece acoperișul era acoperit cu tigle din tablă, iar aceștia au fost nevoiți să decoperteze o parte din acoperiș pentru a se asigura că focul nu se va reaprinde.

Ajutati de vecini, proprietarii au reusit sa isi salveze din bunuri, ducandu-le la adapost intr-o casa mai veche aflata in aceeasi curte.

Conform pompierilor, cauza cea mai probabila de incendiu a fost un fulger, care a lovit casa in timpul furtunii.

Comentarii Facebook