Incendiu la o gospodărie din Gherla FOTO


Un incendiu a avut loc, marți seară, într-o gospodărie de pe strada Câmpului, din Gherla.

A fost alertată o autospecială pentru stins incendii în cursul nopții ce a trecut, în jurul orei 23.40, ca urmare a flăcărilor ce au cuprins o anexă gospodărească de pe strada Câmpului din municipiul Gherla. Pentru acest eveniment a fost alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din municipiul Gherla, care a dislocat la locul incendiului trei autospeciale pentru stins incendii, de capacitate mică și medie”, informează ISU Cluj.

Anexa gospodărească a fost distrusă în totalitate, însă prin răspunsul prompt al forțelor de intervenție au fost limitate flăcările în limitele care a fost găsite, fiind afectate doar circa 3 metri pătrați din acoperișul casei de care era alipită anexa.

Au fost necesară evacuarea tuturor bunurilor ce erau depozitate în magazie, și decopertarea acoperișului acesteia, precum și a porțiunii de acoperiș al casei care a fost afectat de ardere.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Pompierii au reușit să stingp incendiu și să înlăture efectele negative într-o oră și jumătate, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o priză defectă, care alimenta o instalație de iluminat pentru decorațiuni.

Comentarii Facebook