Incendiu grav în Luna de Sus. O casă a ars ca o torță - VIDEO


O casă a ars, duminică seara, ca o torță în localitatea Luna de Sus. Pompierii au intervenit cu promptitudine și au salvat alte două case de lângă.

Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în jurul orei 19.00, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Luna de Sus. Pompierii, sosiți de urgență la locul solicitării, au găsit acoperișul casei cuprins în totalitate de flăcări, precum și o cameră din interiorul acesteia.

Operațiunile de stingere și de înlăturare a efectelor negative au durat mai bine de o oră, echipajele operative reușind să elimine toate focarele și să evite propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit. Au fost protejate două case de locuit, amplasate în imediata apropiere a celei afectate de incendiu.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au indicat ca și cauză probabilă o defecțiune la instalația de iluminat a locuinței”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Comentarii Facebook