Vineri 20 Mai

Incendiu devastator în Căpușu Mare! Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale


Un incendiu devastator a cuprins o casă din localitatea Dângău Mic, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale.

Pompierii din Garda de Intervenție Gilău și cele două Detașamente din Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de locuit din localitatea Dângău Mic.

Alerta a fost înregistrată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit acoperișul unei case de locuit, cu o suprafață de cca 60 mp, cuprins în totalitate de flăcări și care se extinseseră la o secțiune din gardul gospodăriei vecine.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale, iar operațiunile de stingere au luat mai bine de o oră, reușind să oprească propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

O femeie în vârstă de cca 70 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost coșul pentru evacuarea fumului izolat necorespunzător față de materiale combustibile”, a transmis ISU Cluj.

Recomandări de la ISU Cluj pentru clujenii care folosesc sobă cu lemne. Cum să faceți căldură iarna și să evitați o tragedie?


Comentarii Facebook