5 lucruri pe care trebuie să le știți despre Apple Watch Series 7



Tehnologia are nevoie de inovație pentru a-și menține relevanța. Este o cursă a înarmării constantă pentru producători precum Samsung și Apple, ambii giganți tehnologici puternici căutând să se întreacă și să se surclaseze reciproc pentru a impresiona miliardele de oameni care se implică în produsele lor. 

Anul trecut, a fost prezentat Apple Watch Series 7, dar de data aceasta Apple a luat o pagină din cartea Rolex: schimbări și îmbunătățiri incrementale. Nu sunt prea multe lucruri care să pară complet noi pentru acest ultim Apple Watch, așa că am compilat lucrurile care sunt - inclusiv un ecran și o carcasă ușor mai mari, un afișaj mai luminos și o încărcare mai rapidă, printre altele.

Cinci noi variante de culori de aluminiu

Materialul de intrare al Apple Watch, aluminiul, a devenit cu atât mai divers. Au fost adăugate cinci noi moduri de culoare: verde, albastru, (Product)RED, un „starlight" bej-nisip și un albastru mai închis „midnight".

Dimensiuni mai mari

Apple a căutat să încorporeze un ecran mai mare fără să mărească prea mult carcasa. Apple explică: „Provocarea a fost de a crea un ecran mai mare, fără a extinde prea mult dimensiunile ceasului în sine. Pentru a face acest lucru, afișajul a fost complet reproiectat, reducând marginile cu 40%, ceea ce permite o suprafață de ecran cu aproape 20% mai mare decât în cazul Series 6. Și cu peste 50% mai multă suprafață de ecran decât Seria 3.

Acest lucru a dus la o creștere de un milimetru a dimensiunilor. Generațiile anterioare erau de 38/42 mm, care apoi au sărit la 40/44 mm, dar acum Seria 7 introduce dimensiuni de 41/45 mm, care sperăm că nu se vor simți prea mari la încheietura mâinii. Ecranul mai mare a dus la o premieră pentru Apple Watch, Seria 7 incluzând funcționalitatea tastaturii QWERTY pentru ca purtătorii să poată tasta mesaje în favoarea mâzgălitului sau a rostirii lor.

Un ecran Retina Always-On mai luminos și un cristal rotunjit mai bine conturat

Fanii Apple Watch s-au bucurat când Apple a adus un ecran Always-On pe ceas, făcându-l să se simtă mult mai mult ca un ceas tradițional. Seria 7 continuă această tehnologie, dar cu un ecran despre care Apple susține că este cu 70% mai luminos, fără a împiedica durata de viață a bateriei. Ecranul reproiectat a dus la o altă inovație estetică, o integrare perfectă între carcasă și ecran, care creează un efect subtil de învăluire și refractează lumina.

Afirmația „cel mai rezistent Apple Watch”

Apple susține că Seria 7 este cel mai rezistent design de până acum. Potrivit Apple: „Au fost necesare schimbări fundamentale de design pentru a realiza viziunea afișajului Retina Always-On mai mare. Aceleași inovații au contribuit, de asemenea, la realizarea celui mai rezistent cristal frontal de până acum, care rezistă la fisuri. Cristalul frontal este de peste două ori mai gros în punctul cel mai înalt decât cel al Apple Watch Series 6, ceea ce adaugă rezistență și durabilitate. Geometrie robustă. Cristalul frontal a fost reproiectat cu o bază plată, creând o formă mai robustă și mai rezistentă la crăpături."  

Seria 7 este, de asemenea, primul Apple Watch care se poate lăuda cu certificarea IP6X, rezistent la praf, alături de cunoscuta clasificare de adâncime de 50 de metri.

Încărcare mai rapidă

Bateria dispozitivelor digitale poate fi uneori un fel de „călcâi al lui Ahile”, în mare parte din cauza faptului că epuizăm energia cu o utilizare atât de intensă. În timp ce durata de viață a bateriei nu a fost cu adevărat ridicată față de ceasurile anterioare, vestea bună este că încărcarea este acum mai rapidă ca niciodată. 

Apple explică: „Întregul sistem de încărcare pentru Apple Watch Series 7 a fost regândit pentru a vă pune în funcțiune mai repede ca niciodată. Cu o arhitectură de încărcare actualizată și un cablu USB-C cu încărcare rapidă, este nevoie de aproximativ 45 de minute pentru a trece de la 0 la 80% de încărcare. Încărcare cu până la 33% mai rapidă decât în cazul Series." În mod incredibil, dacă ceasul dvs. este aproape mort la sfârșitul zilei, are nevoie de doar 8 minute de încărcare pentru a oferi 8 ore de urmărire a somnului.


Comentarii Facebook