Jandarmii clujeni au salvat două persoane înzăpezite: Nu mai porniți la drum fără a consulta VREMEA și TRASEUL - FOTO


Jandarmii clujeni au sărit vineri, în jurul orei 17:40, în ajutorul unor persoane rămase înzăpezite, în comuna Mârgău, județul Cluj.

Vineri, 21 ianuarie 2022, ora 17:10, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj a fost solicitat prin apel 112 pentru a participa la căutarea a două persoane rămase înzăpezite cu autoturismul personal în apropierea localităţii Scrind-Frăsinet.  

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Montan Călăţele-Fântânele a plecat de urgenţă pentru salvarea celor două persoane.

La ora 17:40, jandarmii clujeni au găsit persoanele căutate pe care le-au condus în siguranţă într-o zonă de unde puteau continua drumul spre destinaţie.

Cele două persoane nu au necesitat îngrijiri medicale.

Jandarmii  le-au recomandat ca pe viitor să se informeze asupra stării vremii şi a traseului pe care intenţionează să îl urmeze”, a transmis Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj.

Jandarmii le recomandă celor care își doresc să plece la drum să fie precauți și să se informeze cu privire la starea vremii. De asemenea, ar fi ideal ca în portbagajul mașinii să aibă un echipament corespunzător pentru astfel de situații.

Comentarii Facebook