Duminica 28 Aprilie

Încă o „garsonieră-chibrit”, închiriată în Cluj de un proprietar selectiv. Vrea „o fată responsabilă” să închirieze cei 11mp: Exclus două persoane


Piața imobiliară din Cluj ne surprinde din nou cu oferta „generoasă” a garsonierelor de 11 mp. Proprietarii din Cluj profită din plin de cererea mare și transformă orice spațiu minuscul într-unul „locuibil”. Ba chiar mai mult de atât, sunt și foarte selectivi cu viitorii chiriași.

Proprietarul unui imobil de 11 mp situat în zona Interservisan, Gheorgheni, scrie în anunțul publicat pe un site că preferă să închirieze garsoniera unei „fete nefumătoare, responsabilă”, pentru suma de 175 de euro.

„Închiriez garsonieră 11 mp pentru o fată responsabilă. Zona interservisan. Este mobilata, are baie proprie, frigider nou, cuptor microunde, plită gătit, mașină de spălat. Etaj 3. Bloc/casă scării curate. La 100 m de transportul comun, 500 m de piață și 700 m de Iulius Mall, Kaufland, Lidl, Jysk, parcul Detunata. Prefer să închiriez unei fete nefumătoare. EXCLUS DOUĂ persoane”, scrie proprietarul.

În 2022, un anunț similar s-a viralizat pe internet. Discutăm tot de un spațiu de 11 mp, prezentat ca fiind „garsonieră”, care a fost scos la vânzare pentru suma „modestă” de 37.499 de euro, după ce proprietarul a cerut 200 de euro pentru chirie.

Vezi și: Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj a fost scoasă la vânzare! Cât cere proprietarul pentru un metru pătrat

Comentarii Facebook