Încă nu au găsit-o! Iubitorii de animale sunt revoltați


  • Incidentul a avut loc în 15 decembrie 2020
  • Femeia nu a fost încă identificată de polițiști
  • Iubitorii de animale sunt încă furioși


Iubitorii de animale din Cluj își pierd răbdarea cu fiecare zi care trece de la incident. După mai bine de două luni, poliția încă nu a reușit să o identifice pe femeia care a ajuns virală în Cluj, după ce a fost filmată în timp ce-și bătea cățelul.

Incidentul a avut loc în 15 decembrie 2020, când femeia a fost surprinsă pe malul râului Someș, în timp ce-și bătea și târâia cățelul, care era evident obosit. La scurt timp după publicarea videoclipului, iubitorii de animale s-au revoltat și au distribuit imaginile, în speranța că o vor găsi pe femeie și pe cățel, speră ei, încă în viață.

VEZI imaginile aici

În imagini se putea observa cum cățelul, obosit fiind, se oprește din mers și refuză să mai plece de pe loc. Fără pic de răbdare sau milă, proprietara începe să-l lovească cu cruzime pe bietul animal extenuat.

Cu toate că evenimentul a ajuns cunoscut la nivel național, iar poliția a spus că au început demersurile menite să o găsească pe femeie, au trecut mai bine de două luni și încă nu se știe nimic despre aceasta.

Iubitorii de animale sunt încă revoltați

Iubitorii de animale de pe grupurile de socializare sunt încă furioși după acel eveniment, iar furia lor se accentuează pe zi ce trece, dacă femeia nu răspunde pentru faptele ei și câinele nu este în siguranță. 

Mulți dintre oameni sunt de părere că este imposibil să nu fi fost găsită până acum „cineva trebuie să o fi recunoscut” și consideră că „cine știe ceva, nu spune nimic”, semn că femeia este apărată de cunoscuții ei.


Comentarii Facebook