Inainte de incidentul de la UPU, Gore a fost la Politie. A predat o punga cu ghips in care spunea ca sunt droguri

Inainte sa ajunga la UPU, unde a injunghiat un brancardier, Marius David, zis Gore, a fost la Brigada de Crima Organizata, unde a predat o punga cu ghips, in care sustinea ca sunt droguri.

 

Cu cateva ore inainte sa ajunga la Unitatea de Primire a Urgentelor, Gore a trecut pe la Brigada de Crima Organizata, unde a cerut sa fie primit de ofiterii antidrog pentru a le preda o punga cu praf alb. "A venit la noi si era vizibil drogat. Ne-a spus ca a venit sa predea un praf alb, adica niste droguri pe care le-a primit de la o persoana care ii doreste moartea", a povestit pentru Stiri de Cluj un ofiter de la antidrog.

 

In urma analizei efectuate la praful predat de Gore s-a stabilit ca acesta este ghips. "Nu ne asteptam la altceva de la el. A venit sa ne testeze. Ne intreba pe noi care nevasta ii mai buna, tiganca sau Carmen, si in care sa aiba mai mare incredere. I-am spus sa vina a doua zi, dar nedrogat, ca sa putem avea un dialog coerent. A doua zi nu a mai venit, deoarece a facut ce a facut", a mai spus ofiterul.

 

In seara aceleiasi zile, Gore a fost internat la UPU, iar dimineata l-a injunghiat pe un brancardier. Interlopul este acum arestat pentru 29 de zile sub acuzatia de tentativa de omor.

 

Vezi si

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier

Gore a fost arestat pe 29 de zile! Interlopul clujean este cercetat pentru tentativa de omor! VIDEO

Comentarii Facebook