VIDEO FLAGRANT POLITIE: Trei clujeni, prinsi in flagrant de politisti cand incercau sa ia un credit de 25.000 de lei cu acte false

Trei clujeni au fost retinuti de politisti in timp ce incercau sa obtina un credit de 25.000 de lei folosindu-se de acte false.

 

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare Fraude i-au prins in flagrant pe M. Rozalia, de 30 ani, si pe V. Mircea, de 44 ani, ambii din Suatu, in momentul in care s-au prezentat la o societate de credit in vederea obtinerii unui imprumut de 25.000 de lei pentru care s-au folosit de acte falsificate.

 

Politistii au stabilit ca cei doi au fost sprijiniti de S. Sonia, de 42 ani, din Cluj-Napoca. Ea a falsificat actele contra sumei de 400 de euro. S. Sonia a fost prinsa de politisti in timp ce primea de la complici suma de bani.

 

Potrivit reprezentantilor IPJ Cluj, M. Rozalia si V. Mircea sunt acuzati de inselaciune si uz de fals, barbatul fiind retinut pentru 24 de ore. Si S. Sonia este retinuta pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva. Ea este cercetata pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la inselaciune.

Comentarii Facebook