Viața la bloc, cu multe provocări. Certuri între vecini la Cluj din cauza pisicilor vagaboande: „Locatari de la alte blocuri vin și le dau de mâncare”


Într-un oraș „vibrant” precum Cluj, viața la bloc aduce cu sine multe provocări, iar conflictele între vecini sunt adesea rezultatul unor diferențe de opinii. Una dintre aceste probleme frecvente, care a devenit din ce în ce mai acută în ultimul timp, este legată de prezența pisicilor vagaboande în jurul blocurilor.

Într-o sesizare pentru Primăria Cluj vecinii cer ca autoritățile pentru a rezolva problema pisicilor vagaboande care își fac veacul în jurul blocului în care locuiesc. Ba chiar mai mult sunt supărați pe cei care le hrănesc și le duc la doctor.

„Am mai făcut o sesizare în legătură cu pisicile vagaboande de pe strada Dâmboviței, nr.52, bloc D7 care fac o grămadă de mizerie, omoară porumbei și se urcă/dorm pe mașini. 

Bineînțeles și zgârie mașinile foarte tare. Locatari de la alte blocuri vin și le dau de mâncare și le duc la doctor. Vă rog faceți ceva”, se arată în sesizare. 

Comentarii Facebook