Miercuri 24 Aprilie

Îl cunoașteți pe Robi? Are nevoie de ajutorul tuturor - VIDEO

 

UPDATE

 

Am sa revin cu detalii pe pagina dupa ce ma intalnesc cu proiectantul care o sa mi justifice pretul cu un deviz. Nu am deschis inca un cont, nu m-am asteptat la asa...solidaritate si bunavointa din partea clujenilor. Cand o sa avem IBAN o sa il public. Va multumesc !”, a spus taximetristul Ioan Pugna, cel care a sesizat problema lui Robi.

 

Cel mai probabil contul va fi deschis în cursul zilei de marți, 12 ianuarie. 

 

Vezi AICI contul.

 

---------------------------- 

Robert Lukaci, cunoscut de toți șoferii pe numele de Robi, are nevoie de ajutorul tuturor. Taximetriștii s-au solidarizat și vor să îl ajute cu bani. 

 

Robert Lukaci. Robi din centru cum il stie mai multă lume are nevoie de un cărucior nou (ghereta pe care Robi își pune toate produsele pe care le vinde și pe care o împinge prin oraș). A găsit o firmă care i face unul modern dar prețul e pe măsură, 2500 de euro.

 

Am să fac tot ce imi stă în putere să îl ajut pe Robi. Am să organizez o strângere de fonduri împreună cu taximetriştii din Cluj.

 

Ii rog pe cei care doresc să doneze să mă contacteze pe privat sau sa dea share la acest post. Vă mulțumesc!”, au scris pe Facebook taximetriștii.

 

Vezi AICI cum arată ghereta metalică pe care Robi vrea să o cumpere.

 

Robi are unele probleme de sănătate, dar acest lucru nu l-a împiedicat să își pună pe picioare propria afacere. El vinde în centrul Clujului la o gheretă diverse obiecte șoferilor care stau la stop.

 

Robi a povestit într-un reportaj realizat de Facultatea de Teatru si Televiziune Cluj Napoca că are propria firmă, credit la bancă, carte de muncă   și îmi plătește singur asigurarea de sănătate.

 

Visul lui este să aibă o familie. ”Nu pot să îmi permit prea multe, dar aș vrea și eu să am o familie. Când mă duc acasă să am o nevastă... să am”, a povestit Robi.

 

El lucrează peste 12 - 14 ore pe zi, fiind extrem de îndrăgit de toată lumea. 



Comentarii Facebook