Vineri 7 Octombrie

Un cal scăpat de sub control a făcut prăpăd pe un drum din Cluj. A rupt o căruță în două și a lovit un Mercedes VIDEOUn clujean a fost aruncat, duminică seară, din cărută, pe strada Mintiului, din Gherla, după ce calul său s-a speriat.

Din primele informaţii, tânărul de 20 de ani, din Ceaba, comuna Sânmartin, circula dinspre Mintiu Gherlii spre Gherla, iar la un moment dat, calul s-a smucit atât de puternic încât căruţaşul a căzut din atelaj. Căruţa a lovit un Mercedes aflat pe marginea drumului, pe care l-a mutat din loc. Atelajul s-a rupt în două, însă calul şi-a continuat galopul, lovind încă o maşină parcată câţiva metri mai în faţă, un Audi, potrivit gherlainfo.ro.

Câţiva oameni au reuşit să oprească calul, iar proprietarul maşinii Mercedes a sunat la 112, un echipaj de ambulanţă deplasându-se la locul evenimentului pentru a acorda îngrijiri medicale tânărului de pe căruţă.

Tânărul era lovit ușor și a refuzat internarea.

Polițiștii s-au deplasat și ei la fața locului, iar conducătorul atelajului a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind că nu a consumat băuturi alcoolice.


Comentarii Facebook