În accidentul de la Gilău a murit o creatoare de modă. La volan era un polițist

 

O creatoare de modă a murit în accidentul de la Gilău, din noaptea de luni spre marți. Lavinia Bososchi era în mașină cu logodnicul ei, un polițist din Oradea.

 

Lavinia Bososchi, creatoare de modă cunoscută la nivel național, se afla pe scaunul din dreapta șoferului și nu a avut nicio șansă. Mașina s-a dat peste cap, după ce s-a lovit de un cap de pod. 

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 1.00, pe DN1, în localitatea clujeană Gilău. Polițistul a fost internat la Institutul Inimii din Cluj Napoca ”cu leziuni la cap şi în special la torace. E vorba de fracturi de stern, de clavicule şi leziuni ale vaselor mari de sânge”.

 

El are nevoie de sânge din grupa B, Rh pozitiv. 

 

Cei doi logodnici se întorseseră de curând din vacanţă şi urmau să se căsătorească în toamna acestui an. ”Oricum moartea e cea care alege, iar George ar fi schimbat cu ea, și el se luptă pentru viața lui … e o tragedie și regret imens, condoleanțe familiei și dormi în pace suflet frumos, plecat mult prea devreme dintre noi, iar lui Geo putere să treacă peste tot ceea ce va urma și forța să lupte pentru viață”, scrie unul din prietenii Laviniei pe pagina ei de Facebook.

 

Accidentul mortal de la Gilău, produs de un polițist. Logodnica i-a murit. DRAMA nu se termină aici

Comentarii Facebook