Imagini VIDEO necosmetizate de la festivalul de manele cu Jador și Guță de la Cluj: ”Miroase a fermă de porci” - VIDEO


Festivalul de manele One, de la Cămărașu, are probleme mari atât din cauza lipsei publicului, dar și a mirosului. Vineri, 1 iulie, în prima zi până la ora 21.00 nu era aproape nimeni la festival, iar după ora 23.00 s-a ajuns la câteva sute de persoane. 

Cei care au fost la festival, în special veniți pe invitații, au spus că încă de la intrare miroase a porci, fără să știe care este problema. Un ”festivalier” mai curios a aflat că la intrare este o fermă de porci, sursa mirosului potențat și de canicula de afară.

Deși toată lumea a crezut că vor fi mii de spectatori, la festival au fost mai mulți jandarmi și polițiști, mulți fiind trimiși acasă, pentru că nu era nevoie de ei. Pe scenă a urcat timid trupa de lăutari ai lui Jador, iar artistul a apărut undeva spre miezul nopții. El a ajuns târziu la festival, fiind temeri că evenimentul va fi anulat în jurul orei 21.00, din cauza lipsei publicului. ”Dacă tot am plătit, acum nu îl mai anulez”, ar fi spus organizatorul.

Aceștia au postat pe Facebook câteva imagini spre dimineața, în care se vede că Jador a cântat.

Sâmbătă, la Cămărașu este a două zi de manele și ultima. Azi ar urma să cânte regele Nicolae Guță.

Vezi AICI imagini filmate vineri, 1 iulie, la orele 21.00 și 23.00.

Se pare că Jador cere pentru un concert 5000 de euro, iar Nicolae Guță 10.000 de euro. Maneliștii sunt obișnuiți și cu bacșișul, astfel că s-ar putea ca la acest festival să fie mai scumpi, pentru că nu îi ”cinstește” nimeni, nefiind dedicații ca la nuntă sau botez.

La festival mai cântă Rabă, Aza și fiica lui Nicolae Guță, așadar un buget de 25.000 de euro numai pe onorariile artiștilor.

Comentarii Facebook