IMAGINI ȘOC de la accidentul de pe Dealul Topa, soldat cu moartea unui motociclist VIDEO

 

Accidentul de pe Dealul Topa a fost filmat de un martor. În imagini poate fi văzută victima întinsă la pământ și paramedicul SMURD, care a oprit în trafic pentru a-i acorda primul ajutor lui Dragoș Boroș. 

 

Filmarea a fost realizată cu un telefon mobil, iar primele imagini au fost surprinse în jurul orei 19.00, când încă mai era lumină afară. Martorul a filmat periodic pentru a demonstra faptul că SMURD -ul a intervenit cu mare întârziere (pe ultimele imagini este de-a dreptul beznă și echipajul tot nu a ajuns la caz).

 

Cazul a fost anchetat de subsecretarul de stat din Ministerul Sănătății, Raed Arafat, care a concluzionat că vina aparține dispeceratului de la Serviciul de Ambulață Județean (SAJ) Cluj, care a uitat să direcționeze spre SMURD apelul venit de la 112. ”Nu a alertat echipajul SMURD -ului. Dispecerul nu a mai alertat echipajul și a întârziat 35 de minute. Poliția a sesizat că nu a ajuns nicio ambulanță la fața locului. Atunci (dispecerul) a depistat că nu a fost anunțat echipajul (de la SMURD). Este o problemă de neglijență gravă. Echipajul SMURD -ului a primit apelul abia la 19.35 și atunci a plecat. Dar era la 35 de minute de la apelul de urgență”, a declarat Raed Arafat.

 

Vezi AICI tot ce a declarat Raed Arafat.

 

Ancheta nu este încă terminată, iar subsecretarul de stat Raed Arafat a anunțat că astăzi va anunța concluziile.

 

INCREDIBIL! Motociclistul de la Topa a murit pentru că Serviciul de Ambulanță Cluj a uitat să trimită SMURD -ul

 

Foto: Captură video

Comentarii Facebook