Ilie Cornoiu, arestat in cazul "Mita la Bac", ramane in arest. Profesorul este acuzat ca a ajutat la xeroxarea celor 42 de lucruri falsificate


Presedintele comisiei de Bacalaureat de la Grupul Scolar "Alexandru Borza", Ilie Cornoiu, ramane in arest. Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj au confirmat decizia de saptamana trecuta a Tribunalului Cluj.

 

Consilierul judetean Ilie Cornoiu este acuzat de luare de mita, fals material in inscrisuri oficiale si distrugere de inscrisuri. "Nu am discutat cu nimeni, nici inainte de examen si nici in timpul examenului si nu mi-am insusit foloase", a declarat Ilie Cornoiu, care a afirmat ca nu este vinovat.

 

Avocatul consilierului judetean PRM, Calin Budisan, a afirmat ca toate probele pe care se bazeaza procurorii sunt declaratiile date de Ioan Rus, directorul Grupului Scolar "Alexandru Borza", arestat si el in acest dosar.

Ilie Cornoiu a fost arestat pe 29 de zile vineri si este acuzat ca, in calitate de presedinte al comisiei de bacalaureat, era singurul care detinea stampila care era aplicata pe lucrarile si care a fost folosita pentru a fi marcate si cele 42 de lucrari trase la xerox.

In acelasi dosar au mai fost arestati Ioan Rus, directorul Grupului scolar "Alexandru Borza", Ioan Vaidahazan, directorul adjunct al Colegiului "Edmond Nicolau" si Dorel Avram, directorul scolii particulare "Didactica Nova".

Comentarii Facebook