Idei de ținute pentru toamna aceasta


Toamna este momentul perfect pentru a ne exprima stilul personal. Vacanța s-a terminat, temperaturile medii ne permit să purtăm hainele preferate și magazinele sunt pline cu colecții noi de îmbrăcăminte. Tot ce mai trebuie să faci este să alegi produsele potrivite pentru tine. 

Cele mai importante criterii pentru alegerea ținutelor sunt: să îți reprezinte personalitatea și stilul, să fie măsura potrivită și să fie adecvate pentru activitățile pe care urmează să le faci. 

Dacă ești atent la aceste detalii, cu siguranță vei alege ținute masculine, potrivite pentru tine.

Dacă totuși mai ai nevoie de inspirație, am pregătit mai jos câteva idei care să te ajute.

Îți dorești un aspect clasic, elegant?

Pentru ținutele de toamnă, alege întotdeauna pantaloni închiși la culoare, o cămașă și un sacou. În zilele mai reci, paltonul subțire, din lână, este cel care te va proteja de frig. 

Pentru o ținută un pic mai relaxată și pentru zilele răcoroase, adaugă peste cămașă și un pulover clasic, subțire, uni. Un sacou din lână sau tweed vor completa perfect o astfel de ținută.

Îți dorești o ținută smart casual?

Nu ești adeptul unui stil clasic, elegant, însă îți place să ai o ținută șic, cu personalitate?

Atunci combină stilul elegant cu cel obișnuit.

O pereche de blugi, un pulover subțire, uni și un sacou sau un palton sunt perfecte pentru o ținută de toamnă. Poartă-i cu o pereche de teniși sau adidași din piele.

stiridecluj.ro (2).jpg

Preferi cămășile? Combină-le cu un pulover subțire sau doar cu un palton de lungime medie. 

Nu purta doar culori închise. Inspiră-te din culorile anotimpului și combină culorile astfel încât să obții ținute perfecte.

O geacă din piele, simplă, fără accesorii, poate fi alegerea perfectă pentru o zi de toamnă. Poart-o cu o pereche de blugi închiși la culoare și un pulover sau o cămașă. Un fular subțire va oferi un aspect șic.

În zilele ploioase, alege o haină impermeabilă, de lungime medie și o pereche de ghete neîmblănite din piele. Te vor proteja de ploaie și vei avea un aspect elegant. 

Nu uita de umbrelă, alege modele bărbătești, mari, cu mâner din lemn.

Preferi ținutele sport?

Toamna este momentul perfect să porți haine inspirate din uniforma de armată sau o geacă din piele pentru motocicliști.

Blugii sunt prima opțiune pentru ținutele de toamnă, poartă-le cu bluze sport, cu mânecă lungă, sau cu tricoul preferat și o cămașă.

În zilele mai friguroase, un hanorac sau un pulover cu glugă îți vor oferi confortul de care ai nevoie. Dacă nu te protejează suficient, în această perioadă, vei găsi foarte multe oferte pentru geci de bărbați. Alege modelele potrivite pentru tine și creează-ți ținute pentru fiecare activitate din această toamnă.


Comentarii Facebook