Iarna nu se dă bătută! În România continuă să scadă temperaturile. Vezi cum este vremea azi, 11 martie


Vineri, 11 martie, o să fie foarte frig și o să avem o dimineață geroasă, îndeosebi în zona centrală, în nord și în nord-est.

Peste zi mai apar ceva înnorări și câțiva fulgi de zăpadă în sud-vest, în centru și în sud-estul țării, dar în rest, cerul va fi mai mult senin.

Maximele pleacă de la -5 grade în depresiuni și se opresc pe la 4 grade în sud-vestul țării.

Vedem cum va arată vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și Bărăganul. Pe aici avem o zi închisă și rece, o să ningă slab și trecător iar vântul atinge viteze de 55, poate chiar 60 km/h. Se răcește și la amiază se ating...

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul găsim mulți nori și ninsori sporadice. Temperaturile continuă să scadă, iar vântul se intensifica și va amplifică senzația de frig.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță înnorări dar și scurte perioade cu soare. În primele ore ale zilei, vremea va fi geroasă dar o să fie foarte frig și pe parcursul zilei.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, atmosfera va fi însorită însă este foarte frig iar dimineață este ger mai ales în zona Maramureșului.

În ținuturile vestice, se anunță vreme frumoasă cu cer mai mult senin însă se răcește ușor și la amiază vor fi în jur de 3 grade.

În Transilvania avem o dimineață geroasă, dar va fi foarte frig și pe parcursul zilei. Izolat mai apar câteva ninsori slabe în estul proviniciei iar la munte la altitudini mari, vântul depășește viteze de 60-70 km/h.

În sud-vestul țării, atmosfera va fi schimbătoare și mai vin câțiva fulgi de zăpadă. Temperaturile ajung până la 4 grade la Drobeta-Turnu Severin.

În ținuturile sudice, cerul va fi mai mult senin, iar spre seară se innoreaza și vin câteva ninsori slabe. Se răcește ușor și la amiază vor fi cel mult 2 grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte

La munte găsim vreme extrem de rece, soare în masivele vestice și fulguieli trecătoare în rest. Vântul prinde putere în zona înalta din Carpații Meridionali și de Curbură și va depăși viteze de 60-70 Km/h.

Vremea în următoarele zile

În București, sâmbătă avem încă o zi foarte rece, pentru luna martie. Înnorarile vor fi persistente și s-ar putea să mai fulguiască puțon. Duminică se arată soarele, nori apar doar trecător și se încălzește ușor. Maximă va ajunge pe la 6-7 grade, iar vântul va fi activ. Luni, în prima parte a zilei se mai adună norii, dar mai târziu se înseninează treptat, iar temperaturile rămân sub normalul perioadei. Se ating 6 grade, iar în noaptea următoare vor fi -5 grade.

La munte, sâmbătă vremea se menține foarte rece, iar dimineață și noaptea va fi ger. În masivele estice și în cele sudice, mai apar câteva ninsori slabe.

Duminică, se încălzește ușor, însă tot rece o să fie. Avem soare în Carpații Occidentali și în vestul Meridionalilor și ninsori sporadice în rest.

Luni, cerul va fi variabil, însă vremea se menține rece, mai ales dimienata și noaptea.


Comentarii Facebook