Iahnie de fasole pentru oamenii de la Pata Rât. Copii uzi și murdari până la urechi și multă sărăcie - VIDEO

 

Un grup de clujeni a organizat o acțiune prin care au vrut să aducă un zâmbet pe fețele oropsiților de la Pata Rât. Alături de un bucătar au pregătit 400 de porții de iahnie de fasole, pe care le-au servit direct în groapa de gunoi.

 

Am adus 400 de porții pentru că atâția oamenii sunt la Pata Rât. Opt ore am lucrat până când am terminat totul. Acțiunea asta trebuia să fie făcută acum o lună, dar eu am avut probleme și a trebuit să plec din țară. Poate că e mai bine așa. E în ajun de Paști. Am pus ceapă, ardei capia, suc de roșii, fasole, trei feluri de cârnați, sare și pieper. Le-am făcut mai simple pentru că dacă pun mirodenii prea multe nu cred că le cunosc”, a spus bucătarul Șoni.

 

Nu suntem la prima acțiune la Pata Rât. Totul a început în decembrie, după ce am postat fotografii pe un site de socializare și am primit susținere. În decembrie, în 22, am venit cu câteva zeci de pachete de mâncare și haine, apoi în ianuarie - februarie cu pâine și astăzi cu mâncare caldă”, a spus Edmond Craivic, unul dintre organizatori, alături de Raluca Ianoși Laura Alicu.

Oamenii de pe rampa de gunoi au primit bucuroși porțiile de mâncare. Imaginea copiilor uzi și murdari până la urechi a fost tulburătoare.

 

Bucătarul Şoni găteşte 400 de porţii de iahnie de fasole în mijlocul rampei de gunoi de la Pata Rât - FOTO


Comentarii Facebook