Bucătarul Şoni găteşte 400 de porţii de iahnie de fasole în mijlocul rampei de gunoi de la Pata Rât - FOTO

 

Cunoscutul bucătar clujean Şoni va găti, sâmbătă, 30 martie, de la ora 10.30, pentru țiganii de la Pata Rât 400 de porţii de iahnie de fasole, în mijlocul rampei de gunoi. 

 

Prepararea iahniei urmând a se face la faţa locului, în mijlocul rampei de gunoi, în 2 ceaune mari. Costurile acestei acţiuni se ridică la 2.000 de lei, bani necesari achiziţionării diferitelor produse de care e nevoie pentru a pregăti această masă caldă”, au precizat organizatorii acestei acțiuni Centrul de Resurse pentru Comunitate, Centrul Naţional de Cercetare şi Explorare şi Green and Wild.

 

Pentru a duce la bun sfârşit acest proiect, asociaţiile organizatoare au obținut sponsorizări:

 

- 40 kg fasole boabe

- 20 kg ceapa

- 4 kg ardei kapia roşu

- 20 kg carne afumată sau carne de porc

- 80 l apă plată

- 3 l ulei

- 200 pâini

- 100 kg gogonele murate

- condimente

- pungi pentru murături

- şerveţele umede pentru igienizarea oamenilor

- role de hârtie

- băuturi răcoritoare

- 400 pahare de unică folosinţă

- 400 farfurii de unică folosinţă

- 400 tacâmuri de unică folosinţă

- cca. 5 lăzi mari de lemne de foc

Comentarii Facebook