I-a ieșit un JEEP în față la intersecția de la Podul Garibaldi. Poliția spune că semafoarele sunt OK - VIDEO

 

Intersecția Splaiul Independenței - Podul Garibaldi este pe zi ce trece tot mai periculoasă, după cum o demonstrează și filmarea realizată de un clujean. 

 

Cititorul Știri de Cluj a fost la un pas să fie spulberat de un Jeep, marți seara, în timp ce pleca de la semafor. ”Acolo se întâmplă ceva greșit. Semafoarele nu funcționează bine. În luna decembrie, am fost la un pas să fie spulberat de o mașină și am sunat la Poliție. Un domn mi-a spus că nu poate analiza situația pentru că nu au funcționat camerele video, dar cei de la Poliția Locală mi-au spus că au funcționat. Concluzia e că totul e în regulă”, a declarat Z.M..

 

Vezi AICI incidentul din 19 decembrie 2013.

 

După incidentul de marți seara, clujeanul a sunat din nou la Poliția Rutieră pentru a semnala faptul că semaforizarea este gresită, dar tot nu a primit niciu răspuns concludent ”Cred că le este lene să facă ceva”, ne-a mai spus Z.M.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini sau informații pe rubrica ”Fii reporter!” sau pe adresa de email office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook