Șicane în trafic la Apahida soldate cu trei mașini avariate. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului


Două accidente s-au produs în comuna Apahida, marți seara, în jurul orei 20.40, autorul fiind un șofer care a și fugit de la locul faptei.

În 25.02.2014, ora 20:37, un bărbat de 31 ani din comuna Baciu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C-E576, pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, cu direcţia Apahida - Cluj-Napoca, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autovehicul, condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 41 ani, din municipiul Bistriţa”, transmit reprezentanții IPJ.

Șoferul a fugit de la locul faptei, dar ancheta poliției a stabilit că acesta comisese un alt accident anterior. ”Bărbatul de 31 de ani, conducând autoturismul pe raza comunei Apahida, a acroşat cu partea din faţă a autoturismului partea laterală-spate a unui alt autoturism condus de un tânăr de 24 ani din Cluj-Napoca, pe fondul unei stări conflictuale existente între cei doi conducători auto”, transmit reprezentanții IPJ.


În urma impactului o persoană a fost grav rănită, o alta a suferit răni minore, iar cele trei automobile au fost avariate.

Conducătorul autovehiculului care a produs accidentul, a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior de către poliţişti.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

Comentarii Facebook