Hotii de la sediul PDL Cluj au fost identificati - VIDEO


Hotii care au furat luni seara o plasma in valoare de 3.000 din sediul PDL Cluj au fost identificati cu rapiditate de politie, dar inca nu au fost retinuti.

 

Este vorba despre trei tineri care au fost identificati pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere stradala. Pana in acest moment, acestia nu au fost retinuti, fiind cautati de politie.

 

"In urma cercetarilor efectuate de echipa deplasata la fata locului, coordonata chiar de adjunctul sefului Politiei Cluj-Napoca persoanele suspecte au fost identificate, e vorba de trei persoane, in continuare politistii clujeni efectueaza cercetari pentru depistarea acestora si tragerea la raspundere penala si recuperarea prejudiciului creat", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

Hotii au patruns luni seara in sediul PDL de pe Bulevardul Eroilor, iar femeia de serviciu care era in interior nu i-a vazut, fiind ocupata cu diverse activitati.

 

Politistii au discutat cu toti cei care ar fi putut oferi informatii despre hoti, dar au studiat si imaginile surprinse de camerele de supraveghere stradala.

 

Vezi si...

Sediul PDL Cluj, jefuit de hoti - EXCLUSIV VIDEO

 

Comentarii Facebook