Vineri 27 Ianuarie

Hoți prinși în flagrant de polițiștii clujeni supă un furt. Au fost reținuți pentru 24 de oreDoi hoți au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, aceștia fiind bănuiți de furt din magazin.

La data de 29 ianuarie a.c., ora 13:00, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Poliţia oraşului Huedin, au depistat, în flagrant delict, doi bărbați bănuiți de comiterea unui furt din magazin””, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, din Turda, au fost depistați de polițiști pe strada Horea, din orașul Huedin, la scurt timp după ce ar comis un furt dintr-un magazin.

Asupra acestora au fost găsite produse și bunuri alimentare, în valoare de crica 700 de lei, care ar fi fost sutrase din incinta unui magazin de pe raza orașului Huedin, prejudiciul fiind recuperat integral.

Cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook