Joi 4 Martie

Hoți din bancomate, prinși de polițiștii clujeni. Sunt responsabili de peste 50 furturiPolițiștii clujeni au destructurat un grup de hoți, specializați în furturile din bancomate. Aceştia acţionau pe raza mai multor judeţe, fiind bănuiţi de peste 50 de fapte de retrageri frauduloase.

Astfel, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat doi bărbaţi de 36 şi 40 de ani, din Caraş Severin, care ar fi comis mai multe furturi din bancomate amplasate pe raza mai multor judeţe, printre care şi Cluj.

Cei doi ar fi acţionat cu alţi doi bărbaţi din Caraş Severin, reţinuţi şi arestaţi preventiv în cursul lunii octombrie. Aceştia ar fi fost implicaţi în peste 50 de fapte de retrageri frauduloase de numerar din ATM-uri de pe raza judeţelor Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiş, Arad, Bihor şi Cluj.

La data de 4 noiembrie a.c., pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii clujeni au efectuat percheziţii pe raza judeţului Caraş Severin, la domiciliile celor doi bărbaţi identificaţi. În baza mandatelor emise, cei doi, de 36 şi 40 de ani, au fost aduşi la Cluj-Napoca unde au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, informează IPJ Cluj.

Aceștia sunt acuzați de 10 tentative la infracţiunea de furt calificat, sub forma complicităţii, 4 infracţiuni de furt calificat şi 4 infracţiuni de distrugere.

Cei doi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook