Luni 3 Octombrie

Hoț din magazine, prins de polițiștii clujeni în timpul unei razii. A ajuns în spatele gratiilor pentru mâncare și băutură


Polițiștii clujeni au desfășurat, miercuri, o serie de acțiuni de amploare pe raza municipiului Câmpia Turzii, privind activitatea de transport public și circulația pe drumurile publice, depistarea persoanelor urmărite, precum și pentru prevenirea comerțului ilicit.

S-a acționat, cu precădere, în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor, D.J.-150 și DN 15 E-60.

În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 45 de persoane și au verificat 26 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 9 producători agricoli.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale. 6 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale la regimul circulației pe drumurile publice, celelalte constituind încălcări ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, ale O.U.G 97/2005 privind regimul domicilierii, ale prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii au depistat un bărbat de 22 de ani, din Câmpia Turzii, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt. Conform probatoriului administrat, în perioada noiembrie 2019 – februarie 2020, cel în cauză ar fi comis 5 furturi din magazine de pe raza municipiului Câmpia Turzii. Acesta ar fi sustras produse alimentare, băuturi alcoolice, produse cosmetice ș.a. cauzând un prejudiciu de peste 2.800 de lei, recuperat parțial.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați.


Comentarii Facebook