Mama unuia dintre elevii care a urinat pe fața unui coleg, către cei care o critică: ”După cum vă este sufletul, așa sa va ajute D-zeu!!”


Mama unui dintre elevii din Huedin, care au urinat pe fața unui coleg într-o vacanța de la Viena și au filmat toată scena, îi critică pe cei care o judecă pe ea și pe fiul ei.

Cazul s-a petrecut în toamna anului 2022, dar numai acum s-a aflat, șocând micuța comunitate din Huedin. Elevii de 14 - 15 ani erau în vacanță cu profesorii la Viena și dormeau câte patru în cameră. Din cele spuse zilele trecute la o televiziune centrală de mama elevului umilit , trei elevi l-au imobilizat pe fiul ei și apoi au urinat pe fața acestuia, filmând scena. Toată școala ar fi aflat despre gestul șocant, iar elevul a refuzat să mai frecventeze cursurile. 

Acum, că s-a aflat totul public, s-au vehiculat și numele celor implicați. Pe un grup de Facebook din Huedin s-a anunțat că unul dintre elevi este nepotul secretarului Primăriei din Huedin, al treilea om ca influență din oraș, lucru confirmat și de primarul localității, Mircea Moroșan.

Mama acestuia a fost critricată pentru educația dată copilului, iar acum a ieșit la atac tot pe același grup. 

Cine îmi cunoaște copilul știe ce fel de băiat ii,ce educație are,restul care nu îl cunosc...nu contează!

Bai Dutule (n.red. un localnic care a criticat educația oferită),

Pt cultura ta generala și a celor care jigniți,calomniați fara a știi de fapt ceea ce s-a întâmplat ,pot doar sa va spun că nu copilul meu este cel in cauză,s-a întâmplat să fie în camera respectivă! Dar nici nu te-ai deranjat sa vezi situația în sine ai și aruncat cu noroi in copilul meu și familia mea?? Cu ce drept??

Și tot pt voi cei care știți doar sa jigniți,sa fiți mari judecători, fără a va uita la barna din ochii voștri (și aici mă refer la corigentul, repetentul și cel care nu cred că a fost an școlar în care sa nu aibă scăzută nota la purtare de elev exemplar ce era) va spun că s-au luat măsurile din cadrul școlii,că s-au cerut scuze atât copilului cât și familiei,dar unora le place circul.

Va macină gândul că nu s-a mediatizat?? Că nu i s-au adus la cunoștință justițiarului Cody??? Pai cine ești tu mă sa judeci pe toată lumea,sa jignești ??

Unul de care sincer îmi era milă și în liceu și de care îmi este mila și acum! Unul care cu siguranță a eșuat în Visul American!

Te-ai ofticat că ți-a scris băiatul in privat și te-a luat cu "bai băiatule"? Pai cum ai fi vrut sa te ia la ce fel de vocabular ai cu toți?? Ii jignesti pe toți care nu sunt de acord cu tine in aberațiile care le scrii și le dai block! Asta face unul de 42 ani!

Și încă ceva,copiii în cauză regreta ceea ce s-a întâmplat și nu cred că sunteți nici unul în măsură să vă dați cu părerea,sa calomniați niște copii.....au greșit și suporta consecințele! Toți au suport din partea psihologilor și să nu credeți că ei nu au gânduri de suicid! 

Ganditi-va că toți aveți copiii și nimeni nu își învață copiii de rău acasă și nu mai judecați înainte să știți situația în totalitate!

Dar după cum va este sufletul așa sa va ajute D-zeu!!”, a transmis Alina Mocan.

Cazul este anchetat de Parchet, iar cei de la Protecția Copilului Cluj fac consiliere psihologică cu toți cei patru copii implicați. 

Elev din Cluj batjocorit în excursia cu școala. Mama: ”Au urinat pe fața lui”. Unul dintre abuzatori este nepotul unui mahăr din Primărie

Comentarii Facebook