Hosu este ravasit de sentinta! Avocatii sunt bucurosi pentru achitarea lui Bogdan Baciu


Avocatul Vlad Hosu, care il apara pe Dan Andrei Hosu si pe Bogdan Baciu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca cei doi si familia Hosu este ravasita de seintinta Tribunalului Cluj.

Sentinta JAF la Banca Transilvania! Hosu a fost condamnat la 17 ani, iar celalalt acuzat a fost achitat. Avocatii spun ca cei doi erau impreuna la RAR

Vlad Hosu este ruda cu tanarul condamnat si a luat legatura si cu familia acestuia. "Nu pot comenta inca sentinta, pentru ca vreau sa ma intalnesc si cu ceilalti avocati. Singurul lucru pe care pot sa vi-l spun ca in ceea ce-l priveste pe Baciu suntem foarte bucurosi de solutie, pentru ca e corecta. In ceea ce-l priveste pe Hosu nu e corecta. Sunt ravasiti! Nici macar Baciu nu este intr-o stare foarte buna. Ma asteptam la o sentinta unitara pentru ambii", a spus acesta.

Dan Andrei Hosu, suspect in dosarul "Jaf la BT", a fost asteptat acasa, in Manastur, de zeci de vecini - VIDEO

 Vald Hosu a mai adaugat ca a aflat de la rudele sale ca sunt televiziuni in fata blocului lui Dan Andrei Hosu, din cartierul Manastur, dar ca acesta nu vrea sa faca nicio declaratie. "Am aflat ca ar fi niste televizuni la Hosu acasa. Cei doi sunt impreuna, dar nu vor sa vorbeasca nimic", a spus acesta. 

Dan Andrei Hosu, tanarul condamnat la 17 ani de inchisoare s-a casatorit in 2011 si are un copil de o luna de zile. "Este angajat si are un copil nascut in 6 februarie. Vestea condamnarii lui este trista", a mai adaugat Vlad Hosu, care a spus ca sentinta Tribunalului Cluj a fost atacata cu apel.

Andrei Hosu, unul dintre suspectii din jaful de la Banca Transilvania, s-a insurat sambata VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook