Dan Andrei Hosu, unul dintre suspectii din jaful de la Banca Transilvania, s-a insurat sambata VIDEO si FOTO

 

Dan Andrei Hosu, unul dintre cei doi suspecti din jaful de la banca Transilvania, s-a casatorit sambata. Cununia religioasa a avut loc la catedrala mitropolitana din Piata Avram Iancu, iar petrecerea va fi la un restaurant clujean. 

Cununia a avut loc la ora 16.30, dupa care cuplul, insotit de familie, a ajuns la catedrala, in jurul orei 17.00, in doua limuzine. Mirele a fost imbracat intr-un costum alb, iar mireasa intr-o superba rochie. Dan Andrei Hosu nu a facut nicio declaratie.

De la cununia religioasa a lipsit Bogdan Baciu, tanarul acuzat ca i-a fost complice in jaful din 13 februarie 2009, de la sucursala Bancii Transilvania de pe strada Izlazului, din cartierul Manastur. Acesta nu a putut sa participe deoarece era in orele de program, el lucrand la o firma de distributie, ca sofer. Baciu urmeaza sa se alature mirilor la petrecerea nuntii care va incepe la ora 20.00

Cununia religioasa a durat aproximativ o ora, iar la iesire cei doi miri s-au fotografiat cu familia si au eliberat porumbei.

Petrecerea va avea loc la un restaurant clujean si se va intinde pe durata intregii nopti, cei doi miri avand invitati numerosi.

Comentarii Facebook