Miercuri 24 Aprilie

Horea Uioreanu şi-a cumpărat abonament VIP la meciurile U Cluj FOTO

 

Preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, şi-a cumpărat, sâmbătă dimineaţă, un abonament VIP pentru a urmări meciurile echipei Universităţii.

"Ceea ce cred că ar trebui să ne preocupe mai intens în momentul de faţă, şi aceasta e de altfel semnificaţia gestului meu de astăzi, e nevoia de a ne întoarce la sensul şi motivaţiile de odinioară ale competiţiilor sportive. E extrem de important, cred eu, ca ceea ce determină câştigarea competiţiilor sportive să fie exclusiv talentul şi efortul susţinut şi nu sprijinul financiar de care o echipă sau alta se bucură sau nu. Acesta e motivul pentru care e de datoria noastră, a clujenilor, să venim alături de Universitatea, această echipă emblemă a Clujului, pentru a-i oferi şanse egale în lupta cu competitoarele mult mai potente financiar ale României.

De altfel, cred că e în firea lucrurilor şi ţine, categoric, de spiritul românesc, ideea de a veni în ajutorul celui care, cel puţin aparent, e mai slab, pentru a-i oferi şanse egale şi pentru a asista astfel la o luptă echilibrată în care doar aptitudinile sportive să primeze. Totodată apreciez efortul pe care dna Prodan l-a făcut în tot acest timp pentru a revitaliza acest club. O contribuţie semnificativă la cumpărarea acestui abonament la Loja Vip, primul, de altfel, au avut-o şi insistenţele dnei Prodan. Sper ca gestul meu s-o încurajeze şi să continue lupta pentru ca această echipă să se ridice la standardele pe care suporterii ei le aşteaptă", a spus Horea Uioreanu.

 

La achiziţionarea abonamentului Uioreanu nu a fost singur, ci însoţit de Anamaria Prodan.

 

 

 

Comentarii Facebook