Homosexualii agresati de Politie au incercat sa le faca oamenilor legii un flagrant. Vezi ce a iesit!

 

Sebastian Vornicu, un membru al comunitatii gay din Cluj-Napoca, sustine ca a fost batjocorit si injurat la sectia de Politie 4 din cadrul IPJ Cluj, dupa ce a ajuns acolo pe motiv ca i-ar fi furat telefonul mobil unui prieten de-al sau.

 

Membru al comunitatii gay din Cluj-Napoca, batjocorit si batut la sectia de Politie 4

 

In urma materialului scris de Stiri de Cluj, cativa membri ai comunitatii gay din Cluj-Napoca, scriu pe blogul comunitatii ca "echipa GayGossip, a incercat sa se infiltreze putin, in cadrul Sectiei 4 Politie Cluj-Napoca si a contactat telefonic in data de 10.04.2012, atat Sectia 4 Politie Cluj-Napoca cat si purtatorul de cuvant al IPJ Cluj".

Mai jos sunt cateva fraze din interceptarea telefonica pe care echipa GayGossip sustine ca a avut-o cu unul dintre agentii sectiei de Politie 4: "Din motive, demne de legislatie romana, nu putem pune aceste convorbiri la dispozitia cititoriilor, insa putem reproduce cateva fraze din discutie. In cazul in care cineva doreste drept dovada aceste convorbiri, le putem pune la dispozitie insotite de un mandat Judecatoresc sau bineinteles un ordin al Politiei".


GayGossip: "… am primit o sesizare cum ca in data de 5 aprilie 2012, un domn, pe numele sau Sebastian Vornicu s-a prezentat in cadrul Sectiei 4 Politie, pentru a depune o plangere prealabila cu privire la furtul unui telefon. Domnul, Sebastian mentioneaza ca a fost injurat, batut cu palma peste cap si batjocorit de catre agentul de servici din acea data."

Agentul Sectiei 4 Cluj-Napoca: "Nu stiu, se poate, se poate! Eu n-am de unde sa stiu! Pe tura mea nu a fost, stiu precis! Numele nu-l retin!"

GayGossip: ".. in data de 5 aprilie a.c. ziceti dumneavoastra ca nu a-ti fost de servici?!"

Agentul Sectiei 4 Cluj-Napoca: "nu este de competenta mea, in 5 aprilie a.c. nu am fost eu de serviciu, de aia zic ca nu, nu…"

GayGossip: " Domnul Sebastian sustine ca a venit insotit de un prieten pentru a reclama un telefon mobil furat…, … se intampla, de obicei, aceste lucruri in Sectia 4 Politie Cluj-Napoca?"

Agentul Sectiei 4 Cluj-Napoca: "Nu, nu, nu… 100% nu!", scrie echipa Gossip pe blog.

 

In urma materialului, purtatorul IPJ Cluj, Anca Purdea, a declarat urmatoarele:

 

"Stimata doamna Anca Larisa Baciu,

La cererea dumneavoastra, inregistrata cu numarul 1.479/10.04.2012,  prin care solicitati informatii conform Legii nr. 544/2001, va comunicam urmatoarele:

Pana  in prezent,  numitul  S. Vornicu  nu a  depus o plangere  la  Inspectoratul Judetean de Politie Cluj   in care sa sesizeze  aspectele publicate  in presa.  Acesta are  posibilitatea sa se adreseze  si Parchetului,  organ judiciar competent sa efectueze urmarirea penala  in cazul infractiunii de  purtare abuziva,  conform art. 209 al.3 din Codul de procedura penala.
Din  verificarile  efectuate la nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Cluj nu au rezultat  date, indicii care sa sustina  informatiile aparute in presa.


Cu stima, Responsabil Legea nr.544/2001
                   Subinspector de politie,
 

                                Purdea Anca-Sidonia"

 

Bordel pentru homosexuali in Manastur, unde o "sedinta de masaj" costa 130 de lei: "Daca vrei fara prezervativ, scumpule, ridica-te si du-te

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook