Maicutele au evacuat sectiile de votare de la Scoala Ion Lupas, de pe Calea Manastur


Maicutele din cadrul Congregatiei Surorile Maicii Domnului, care administreaza Scoala "Ion Lupas", au evacuat patru sectii de votare.

Primarul Radu Moisin a anuntat ca reprezentantii Congregatiei au anuntat ca nu vor permite functionarea sectiilor de votare numerele 22, 24, 25 si 26 in incinta scolii. "Aceste sectii se muta circa 200 de metri spre centru, la gradinita Raza de Soare. Nu va fi un inconvenient pentru votanti, cele doua unitati fiind apropiate", a declarat Moisin.

Congragatia Surorile Maicii Domnului au refuzat infiintarea celor patru sectii de votare pentru ca nu vor sa faca in niciun fel politica.

Primaria Cluj-Napoca a anuntat ca in acest an, pe raza municipiului, vor fi amenajate 159 de sectii de votare, dintre care 3 vor fi in campusurile universitare: 2 in Hasdeu si una in Observator.

De asemenea, vor mai fi rearondate sectiile de votare 44, de pe strada Romul Ladea, la sectia 88, din cadrul Scoalii Constantin Brancusi.

In plus, sectia 22 de pe strada Campului se muta la sectia 60, de la Liceul Edmond Nicolau.


In Cluj-Napoca, pe listele electorale permanente sunt inscrise 274.080 de persoane, cu circa 1000 mai multe fata de alegerile locale din 2008.

Comentarii Facebook