Hoață din Cluj, prinsă în flagrant. A încercat să fure bani dintr-o casă din Câmpia Turzii


Polițiștii clujeni au depistat în flagrant și reținut pentru furt calificat o femeie în vârstă de 45 de ani, din județul Cluj. Aceasta a pătruns în curtea unui imobil din municipiul Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras suma de 305 euro. Individa a încercat să părăsească locuința, însă a fost depistată de polițiști. 

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore, o femeie de 45 de ani, din județul Cluj, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. La aceeași dată, în jurul orei 15.00, cea în cauză, ar fi pătruns în curtea unui imobil din municipiul Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras suma de 305 euro, 30 de lire sterline și 260 de lei, fiind depistată de polițiști în timp ce părăsea imobilul respectiv”, anunță IPJ Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat. Ca urmare a probatoriului administrat, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, fiind condusă și predată reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Comentarii Facebook