Hasdeul Ecologic,o campanie care isi propune colectarea selectiva a deseurilor


In perioada 28 februarie – 13 martie 2011, Asociatia EGEA Cluj Napoca in parteneriat cu Organizatia Studentilor de la Stiinta Mediului au demarat o campanie de reciclare a hartiei si a peturilor din Hasdeu.

"Studentii sunt mari consumatori de hartie si de peturi. Din lipsa sistemelor integrate de reciclare, cantitati mari de hartie si peturi ajung nesortate la gunoi. in contextul problemelor de mediu ale Romaniei si cele globale, studentii trebuie sa adopte o atitudine protectiva fata de mediu. in acest sens, studentii Facultatii de Geografie, membrii ai asociatiei EGEA Cluj-Napoca si studentii Facultatii de Stiinta si Ingineria Mediului, membrii ai organizatiei OSSM continua traditia organizand cea de a III-a editie a campaniei 'Hasdeul ecologic'", precizeaza Adela Bolcas, reprezentantul EGEA Cluj-Napoca.

Studentii isi pot depozita hartia si peturile in cutii special amplasate in fiecare camin in parte, iar la finalul campaniei aceasta urmeaza sa fie preluate de catre o firma specializata si transportate la un centru de reciclare.

Comentarii Facebook