Haos în oraș provocat de accidentul de pe Moților! Nu circulă niciun troleibuz - VIDEO


UPDATE: Traficul a fost reluat.

----------------------

Accidentul de marți, 13 iunie, de pe Calea Moților, a afectat grav traficul pe axa est - vest. Una dintre mașinile implicate în accident a lovit un echipament de pe marginea drumului, iar troleele nu mai pot fi alimentate cu electricitate.

Accidentul de pe Calea Moților a produs un haos în traficul clujean. Troleibuzele nu circulă, pentru că a fost distrus un echipament de pe traseu. 

Accidentul a fost provocat de un șofer de 72 de ani, care a încercat să vireze stânga pe strada Iuliu Hațieganu, el circulând pe sensul spre cartierul Mănăștur, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus.

Toate troleele RATUC sunt blocate pe direcția Mărăști. Niciun troleu pe direcția Mănăștur si, cum va imaginati, sute de oameni în toate stațiile de pe traseul meu, bulucindu-se în autobuzele care se ivesc pe direcția Manastur. 

Motivul? Accident pe Motilor. Un autoturism s-a pupat cu panoul de curent electric (sau ce o fi) și și-a lăsat bucatele din bot pe trotuar. Ceva similar s-a petrecut acum cateva saptamani, tot in aceeași zona, tot la ore de varf, câte 3 rânduri bară la bară. Nedumerirea mea este CUM???? CUM han tatar poți face accidente să se dezmembreze automobilul în așa aglomerație, de unde așa viteză?”, se întreabă o clujeană.

Comentarii Facebook