Haos de 5 stele pe Aeroportul Cluj: ”Țin pasagerii ca vitele în containerele improvizate, fără aer. Nu au putut nici să deschidă niște gemuri” - FOTO


Turiștii care decolează de pe Aeroportul Cluj continuă să reclame lipsa condițiilor. Nici măcar aglomerația nu e problema, spune o turistă, ci lipsa ventilației din terminalul de plecări. 

Acest terminal este unul improvizat, fiind niște containere care au fost amplasate acolo până când va fi extins terminalul plecări. 

Consiliul Județean Cluj și Aeroportul Cluj țin pasagerii ca vitele în containerele improvizate de la Aeroportul Cluj... Mii de oameni pe câțiva zeci de metri pătrați. Fără aer (daaaa sunt aparate de aer condiționat, dar NU FUNCȚIONEAZĂ!!!), fără oxigen, fără locuri de stat jos. Sunt oameni bătrâni, sunt oameni bolnavi, sunt străini care asta înțeleg că este România. Toate geamurile sunt închise. Oamenilor le este rău... este incredibil!

Am sunat la aeroport și zis că azi nu pot să facă nimic. Nici să vină cineva sa deschidă niște gemuri.

Nu este aer efectiv.

Nu este problema că este aglomerat ci că nu este absolut deloc ventilație.

Să intre aer proaspăt Unele aparate de aer condiționat funcționează, dar ele nu bagă aer”, ne-a relatat Rada Sonea.

Lucrurile ar putea să se mai rezolve din momentul în care va fi dată în folosință extensia terminalului de plecări. Această investiție va asigura un spațiu suplimentar și condiții mult mai bune. Având în vedere rapiditatea cu care se extinde Aeroportul Cluj, este foarte probabil ca nici extinderea terminalului să nu fie suficientă.

Clujul are nevoie de un aeroport mai mare, de extinderea pistei, dar Consiliul Județean, proprietarul aeroportului, nu face nimic în acest sens. 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, ne puteți sesiza pe Whastapp (0722804093), pe Facebook, pe rubrica ”Trimite o știre sau pe office@stiridecluj.com. 

Comentarii Facebook