Șofer teribilist, prins pe străzile din Cluj! A condus o autoutilitară cu numere false, fără permis


Un clujean de 41 de ani a fost arestat, după ce a fost prins în trafic, conducând fără permis un vehicul neînmatriculat.

„La data de 27 octombrie a c.,  polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, acesta a fost depistat la aceeași dată, în jurul orei 10.30, de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în timp ce conducea o autoutilitară care avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare provizoriu, pe DC 140 A, la intersecția cu DJ108C, din direcția Băgara înspre Aghireșu-Fabrici.

Din verificările efectuate s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere și autoutilitara nu era înmatriculată, având montate plăcuțe false cu numărul de înmatriculare.”, transmite IPJ Cluj. 

Bărbatul a fost ulterior prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. A fost condus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj

Comentarii Facebook