GROW te invita sa i te alaturi celui mai mare proiect de educatie din Romania

GROW isi doreste sa atraga cat mai multi tineri de liceu, care sa participe si in acest an la editia de primavara adresata bobocilor.

Pentru  participantii la editia pentru clasa a IX-a, organizatorii GROW propun cate 10 intalniri sub forma unor ateliere de lucru interactive incepand cu data de 5 martie si pana pe 6 aprilie. Cursurile vor fi sustinute in limba engleza de catre traineri internationali din tari precum Cehia, Brazilia, Japonia si Polonia.

Cateva dintre temele abordate la intalniri vor fi cele care vizeaza abilitatile de comunicare, abilitati de feedback, obiceiuri nesanatoase de alimentatie, ecologie, autocunoastere, munca in echipa sau cetatenia europeana.

"In timpul sesiunilor am observat ca oamenii care erau timizi la inceput au reusit sa se deschida si sa isi impartaseasca parerile. Altii se simteau mai bine cand vorbeau in fata unei multimi sau au gasit in sfarsit un sistem care sa functioneze pentru ei si sa ii faca sa fie mai organizati. In timpul unei sesiuni mi s-a amintit cat de important e sa fii mai organizat, sa fii capabil sa respecti persoanele cu care lucrezi si mai important decat orice sa ajungi la timp", spune Ana Marcal, trainer international, Portugalia.

Proiectul Grow se desfasoara la nivel national in 15 orase si vizeaza dezvoltarea liceenilor din clasa a 9-a, pana in clasa a 12-a, iar aceasta editie de primavara se adreseaza bobocilor si se va realiza intr-un cadru non-formal cu ajutorul a zece internationali din Cehia, Brazilia, Japonia si Polonia.

In aceasta primavara, sesiunile de pregatire GROW vor fi sustinute in 15 orase din Romania: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara, de catre studenti internationali veniti din cele 110 tari in care exista organizatia AIESEC.

 

Pana in momentul de fata, in cadrul GROW au participat 3700 de elevi din peste 120 de licee care au fost pregatiti de 130 studenti internationali.

 

Vezi AICI mai multe detalii.

Comentarii Facebook