Miercuri 24 Aprilie

Groparu, Andrei Crivat si Adrian Hadean, clujenii din topul celor mai influenti 30 de romani din Social Media


Cei trei bloggeri din ocupa Cluj sunt in primii 16 cei mai influenti oameni din Social Media din Romania. Pe locul 13 este Groparu, pe locul 15 Andrei Crivat si pe locul 16 Adrian Hadean.

"In acest top sunt, cum ziceam, 30 de nume. Majoritatea din Bucuresti (il pun aici si pe Vali). Din Huneodara, 1 nume - Sebastian Bargau. Din Timisoara, 1 nume - Dan Lucian stefancu. Din Brasov, 1 nume - Paul Gaitan. Din Alba, 1 nume -  Makavelis. Din Constanta, 1 nume - Rabbi Mordechai. Din Cluj, sunt 3 nume. In ordinea numerelor de pe tricou, Groparu, eu (n. red Andrei Crivat) si Adrian Hadean. Deci in topul celor mai influenti oameni din Social Media din Romania, Clujul e pe locul 2, cu trei nume", a scris pe blogul personal Andrei Crivat.


"Mi se pare foarte important pentru comunitatea online din cluj ca are 3 reprezentanti in top. Va atarge atentia tuturor agentiilor care se ocupa de campaniile online si in al doilea rand a important pentru ca am dat 3 nume in top", a mai spus Andrei Crivat.

 

Cei mai influenti romani din Social Media sunt Vali Petcu, Cristian China-Birta si Cristi Dorombach. Topul a fost realizat de revista Biz impreuna cu TreeWorks (ZeList) si Kaspersky Lab, in urma unui studiu realizat in perioada 1 ianuarie 2009 - 1 septembrie 2010 in functie de notorietate, prezenta in topurile de specialitate din mediul online, dar si in mass-media.

Topul a fost facut public in cadrul conferintei Social Media Summit, organizata de revista Biz la Timisoara.

Comentarii Facebook