Greii Clujului s-au reunit: Gore, Ceapă și Miki Miklos (Muhammad Ali de Cluj). Mai demult controlau Clujului - FOTO


Temutul interlop al Clujului, Gore, pe numele lui real Marius David, s-a eliberat din penitenciar în luna ianuarie. 

Acesta a postat o fotografie, denumită de internauți ”INTILNIREA TITANILOR”, în care mai apar Robert Ceapa și Miki Miklos (Paizs Miki).

David Gore a fost condamnat la închisoare, după ce a înjunghiat un brancardier

Gore a fost cel mai temut interlop al Clujului până în anul 2000, când în orice local intra lumea reacționa.

Temutul Gore și-a făcut canal de YouTube și spune rugăciuni - VIDEO

Acesta a fost condamnat la închisoare, numai după ce a înjunghiat un brancardier de la UPU Cluj, într-un moment de isterie. 

Ceapă de pe Mehedinți era temut în 1990

Robert Ceapă, cunoscut simplu după numele Ceapă, a făcut legea cu trupa lui pe strada Mehedinți, un fel de Calea Rahovei unde făcea legea în anii 90 Fane Spoitoru, sau în Ferentari unde cei mai mari bandiți erau frații Cămătaru.

Interlopul Ceapă din Mănăștur a scuipat un șofer în trafic - VIDEO

Miki Miklos (Paizs Miki), spaima Clujului, în anii 90. Boxer de talie mondială

În fotografie apare și Miki Miklos (Paizs Miki) fost boxer de mare talent, despre care Rudel Obreja spune ca putea ajunge ca Muhammad Ali. El a fugit din tara inainte de '90 din cauza unei condamnari la închisoare.

Tabelul competitiei din 1983 arata ca Miki a invins in semifinale un cubanez, iar in finala a pierdut cu americanul Arthur Williams, care mai apoi a devenit un boxer profesionist si a fost poreclit The King (n.r. – Regele).

Miklos a luptat la 18 ani pentru titlul mondial în Santo Domingo, Republica Dominicană VALOROS. Muhammad Ali este considerat cel mai mare campion de box la categoria grea Tabelul competiţiei din 1983 arată că Miki a învins în semifinale un cubanez, iar în finală a pierdut cu americanul Arthur Williams, care mai apoi a devenit un boxer profesionist şi a fost poreclit The King (n.r. - Regele).

95459228_2568028650182879_4337395409606410240_o.jpg

Foto: Sorin Grecu

Miki Miklos (Paizs Miki) a fost campion mondial timp de cinci minute

A fost cel mai greu meci al meu. La sfârşitul lui, mie mi-a ridicat mâna arbitrul ca învingător, dar după cinci minute s-a dat altă decizie, iar noi n-aveam bani de contestaţii", a povestit clujeanul, care a fugit din ţară în 1988, după ce a fost acuzat de poliţia din Cluj că a lovit un om cu maşina.

În anul 1988, lotul de box al României de amatori a făcut pregătire la Sibiu. Miklos Paizs s-a stabilit în Florenţa, Italia, unde are un club de noapte. Acesta a povestit despre accidentul de la Cluj că: "De fapt l-a lovit altă maşină şi l-a aruncat sub roţile mele. Victima era socrul primarului de atunci din Cluj şi primeam pedeapsă mare, aşa că am fost nevoit să plec din ţară. Accidentul a fost în ‘86, dar numai după doi ani au scos dosarul pentru că eu eram anti-comunist", a spus Miki. Acesta trăieşte acum în oraşul italian Florenţa, unde are clubul de noapte River, frecventat de numeroase vedete, printre care şi fotbalistul Adrian Mutu, pe când juca la Fiorentina. De asemenea, clujeanul şi-a deschis o sală de box în Italia.

"Vreau să-i învăţ pe cei mici, dacă eu n-am putut să continui cariera", a spus Miklos Paizs. Acesta a fost coleg de cameră în catonamente cu Rudel Obreja timp de 10 ani. "Am fost şi eu la acea finala din Santo Domingo. Îl ştiu bine pe Miklos Paizs. Era foarte talentat şi, dacă ar fi continuat cariera, putea ajunge un boxer mare, în genul lui Muhammad Ali", a precizat Obreja.

Comentarii Facebook