Duminica 28 Aprilie

Temutul Gore și-a făcut canal de YouTube și spune rugăciuni - VIDEO


Unul dintre cei mai temuți interlopi din istoria Clujului, Gore, pe numele lui real Marius David, și-a făcut canal de YouTube și ține rugăciuni.

Gore a fost condamnat în 2011 pentru că a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj. Acesta a ieșit din închisoare și și-a făcut cont de YouTube, unde recită rugăciuni din biblie. Se pare că interlopul s-a păcăit și regretă faptele comise.

Procurorii au scris în rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată în 2011, că Gore a actionat cu premeditare in momentul in care s-a dus la UPU Cluj, in seara zilei de 8 august 2011, iar apoi spre dimineata l-a injunghiat pe brancardierul unitatii.

Din intregul material de urmarire penala rezulta ca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de omor in forma tentativei. Inculpatul actionand cu intentie directa, prevazand si urmarind suprimarea vietii partii vatamate. Asfel, in primul rand, inculpatul s-a dus inarmat cu arme apte pentru suprimarea vietii. Incupatul a actionat cu un cutit in incinta unitatii medicale, iar in momentul in care a fost retinut in curtea Clinicii de Penumoftiziologie, in aceeasi zi (n.red. 9 august 2011) la orele 12.20, avea doua cutite asupra sa", precizeaza procurorii clujeni in rechizitoriul pe baza caruia a fost trimis in judecata.

Procurorii fac referire in rechizitoriu si la un incident din seara zilei de 7 august, cand Gore s-a prezentat la UPU Cluj sustinand ca a inghitit o serie de substante, cel mai probabil droguri usoare. In rechizitoriul intocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj se arata ca interlopul a fost agresiv si a plecat din spital fara acordul medicului. "A revenit seara urmatoare (n.red. 8 august), inarmat cu un cutit, si a agresat personalul medical. Fapta a fost savarsita cu premeditare, iar inculpatul a dorit sa sanctioneze personalul medical", mai sustin procurorii. Acestia precizeaza in rechizitoriu ca la UPU Cluj erau de serviciu aceiasi oameni atat in 7, cat si in 8 august, fapt care intareste supozitia ca Gore a vrut sa se razbune pentru modul in care a fost tratat.  

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier

Înainte de incidentul de la UPU Cluj, în martie 2011, Gore și-a tăiat gâtul pe Claea Mănăștur.

Comentarii Facebook