Gore, trimis in judecata pentru ca si-a taiat gatul pe Calea Manastur


Interlopul Gore, pe numele lui adevarat Marius David, a fost trimis in judecata pentru incidentul din 24 martie 2011, cand si-a taiat gatul pe strada Calea Manastur. Acuzatia este de tulburarea linistii publice.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca i-au prezentat acuzatiile, iar dosarul va fi trimis judecatorilor.

In 24 martie 2011, temutul membru al lumii interlope Gore, pe numele lui adevarat Marius David, si-a taiat gatul in jurul orei 18.00 pe Calea Manastur, langa benzinaria LuKoil.

 

Gore si-a taiat gatul pe Calea Manastur! - VIDEO EXCLUSIV

 

Gore a fost imobilizat de un echipaj de mascati si dus la UPU Cluj, iar de acolo la Clinica de Psihiatrie. Medicii clujeni au stabilit, in urma unei examinari, ca este in deplinatatea facultatilor mentale si l-au elibarat.

Cateva luni mai tarziu, in august 2011, Gore a injunghiat un brabcardier de la UPU Cluj. Joi, 5 aprilie, urmeaza sa isi afle sentinta in acest caz.

 

Gore a fost dus la evaluare psihiatrica si ar putea fi internat intr-un spital de nebuni! VIDEO - INTERVIU EXCLUSIV


Marius David, cunoscut sub numele de Gore, a fost dus la evaluare psihologica la Clinica de Pshiatrie din Cluj Napoca. In functie de verdictul medicilor Gore ar putea fi internat intr-un spital pentru persoane cu probleme psihice. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook